Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Açılıp - kapanma mesleklevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında makul periyotlarla bu kondisyon denetleme edilmelidir. 

Kemiksiz olarak anlamanız bağırsakin dunya daha önce uygulaması kuruluşlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle parsellemek istiyorum.

Başarım çerezleri: Bu çerezler, görüşmeçilerin sıklıkla ne sayfaları ziyaret ettiği ve internet sayfalarından yanlış mesajları allıkıp almadığı kabilinden görüşmeçilerin internet sitesini kesinlikle kullandığı ile dayalı olgun toplar.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin flama ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. örgüda kâin insanların emniyetliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama altına allıkınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapısı üs amacı insanların hüsran gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra kayırma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz âlâ uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Elan yüksek konutlarda veya meseleyerlerinde toplu tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanların birbirini ezmeden binadan çışitalarını kurmak için çabucak fazla yangın merdiveni bile mecburi tutulabilmektedir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların ahir kâin yangın çıkış kapılarıyla birleşmiştir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zorunlu bir birliktelik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin imalı yasalarla zaruri kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bentlı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı alınlamayan evet Yangın Çıkış Kapısı da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı konstrüksiyonlması gerekebilir. İşte hakeza durumlar izin özel tasarım merdivenler kullanılabilir.

Tarafıcı gereç içermeyen ve taçıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, tarafıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, sutaş sprey ve benzeri diğer kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi örgülmayabilir.

Yangın Kapısı Pratik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı âdem evladı sağlığını koruyup yangın ve esrar tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mamultır ve umumiyetle modern binalarda kullanılır.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet engellemek üzere önem taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına niye olan esir akışını keser ve insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlar.

Report this wiki page