Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangına Peklik: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylecene yangın kabilinden durumlarda dahi baplar insanların çıkışı bağırsakin elverişli konumda olur.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 ekip sessiz kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması sağlam taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yegâne kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yeksan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir örgüsı vardır.

Yangın kapılarının üretim amacı ölümlü sağlığını yangın ve duman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması gestaltlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Dairesel yangın merdiveni, ekseriyetle silindirik yahut dairesel bir korunum zarfında kâin spiral yahut dairesel bir merdiven tasavvurına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni umumiyetle sınırlı dış alana mevla veya bediiyat kaygıların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın merdiveni, binalarda kritik bir asayiş özelliğidir ve yangın yahut öbür müstacel durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını temin etmek karınin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri umumiyetle çelik veya sert üzere malzemelerden strüktürlmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet ciğerin yeğleme edilir.

Sertifikasız yangın kapıları da normal maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları sinein kullanılan bir tabirdir ve bu baplar konuşu bir seçenek sunar.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik yegâne hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik bar veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, Yangın çıkış kapısı istanbul yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilgelik verecektir.

Derece: Haberde adı güzeşte şirket isimleri ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak hatlmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Report this wiki page